Wie we zijn

Wij zijn programmeurs. Wij maken en onderhouden websites en web-applicaties. Van uitgebreide platforms tot minder complexe WordPress-websites.

Wat we maken is altijd maatwerk. En dat doen we van A tot Z: we zetten niet alleen ontwerpen pixel-perfect om in code, we zorgen daarna ook voor hosting. We houden alle code up-to-date en helpen bij de doorontwikkeling.

Voor (freelance) ontwerpers

Heb je een prachtig ontwerp gemaakt voor je klant en zoek je een partner die de techniek kan verzorgen? Wij werken met verschillende ontwerpers samen en al ontwerpen we niet zelf, we  hebben gevoel voor design. 

Wat we maken is altijd maatwerk. We werken niet met standaard oplossingen of door derden gemaakte themes en templates. Daardoor kunnen we jouw ontwerp altijd perfect uitvoeren.

Voor bureau's

Wij zijn ervaren front- en backend ontwikkelaars die gewend zijn om intensief met ambiteuze ontwerpers samen te werken.

We helpen een aantal bureau’s heel geregeld bij de realisatie van projecten. Soms omdat zij het zelf net te druk hebben of gewoon omdat het goed uitkomt.  

Voor bedrijven en organisaties

Wil je een website laten ontwikkelen? Of heb je al een website of applicatie, maar zoek je een partij die het beheer en de doorontwikkeling op zich kan nemen? 

Wij kunnen je helpen door de hele technische kant op ons nemen. Wij hosten je website binnen onze eigen CCID-omgeving en zorgen dat alles netjes blijft werken. Wil je een kleine aanpassing, of een redesign? Ook dat is geen probleem. 

Even voorstellen

Mustafa Avdic

Na jaren als freelance ontwerper en ontwikkelaar te hebben gewerkt, is hij CCID gestart om klanten nog beter te kunnen helpen.

Fietst elke dag van Zaanstad naar kantoor in het centrum van Amsterdam, en terug. Een ideale training voor de triatlons die hij in zijn vrije tijd doet.

Milan Jansen

Had naast een studie psychologie al bijbaantjes als programmeur en heeft uiteindelijk toch gekozen voor een bestaan als ontwikkelaar.

Wordt blij als zijn Renault 4 weer eens niet start, want dan kan hij in het weekend het probleem oplossen. Rijdt ook een of twee keer per jaar met z’n vader en een grote aanhanger naar Frankrijk om oude auto’s op te halen.

Mihajlo Marinković

Hij begon zijn carrière als webontwikkelaar na de middelbare school en is nog steeds dagelijks bezig met de perfecture stuctuur te vinden voor elk stuk code dat hij schrijft.

Hij houdt van uitgaan, koffie drinken met zijn vrienden en lange videogamesessies hebben. Ook is hij een hondenliefhebber en heeft hij een kleine verwende Engelse Cocker Spaniël.