Wat wij doen

Wat we doen is eigenlijk heel simpel: wij schrijven geweldige code. We zijn technisch partner van zelfstandig werkende ontwerpers, verschillende (ontwerp)bureau’s en we werken ook direct voor bedrijven en non profit-organisaties.

Dit is een rol die ons perfect past. We hebben ervaring met het ontwerpen van websites, maar hebben ervoor gekozen ons helemaal op de techniek te richten. We kunnen inmiddels ook wel eerlijk zeggen dat we daar heel goed in zijn.

Traditioneel

Onze focus ligt grotendeels op websites en webapplicaties.
Voor wat meer traditionele projecten kiezen we vaak voor WordPress. Voor technisch niet al te complexe projecten is WordPress gewoon vaak een hele goede keuze. 

We gebruiken geen standaard ’themes’ en maken altijd een custom-WordPress websites. Ook onderhouden en hosten wij al jaren WordPress-websites, je hoeft dus niet zelf op zoek naar een hosting-provider.   

Headless

De afgelopen jaren kiezen we steeds vaker voor om projecten ‘headless’ op te pakken. Dat betekent niets anders dan dat we de frontend en de backend van elkaar scheiden. Dit geeft ons in de frontend meer flexibiliteit en kunnen we ook snellere websites en applicaties maken. Zo hebben we bijvoorbeeld een headless-framework gebouwd dat intussen wordt gebruikt door ABN AMRO, Pakhuis de Zwijger en de Universteit van Amsterdam. 

Een greep uit onze opdrachtgevers